Norsk nettbutikk

Frakt fra 59.-

Håndverkskvelder i 2024 – Tema Viking

av | jan 23, 2024 | Aktiviteter | 0 kommentarer

Håndverkskvelder – Temaer: Viking Skinnveske, Ulltekstiler til klær og telt, Farge og behandle skinn

Faste håndverkskvelder

Agder Vikinglag har vært fast på Asdal skole for å tilby et hyggelig og sosialt håndvekrsmiljø for medlemmene i laget. Sammen med laget har Industrisøm planlagt å lage håndverkstreff for vikingmiljøet i lokalene til Industrisøm. Det var planlagt til Januar, men snøen som kom i Januar 2024 gav oss utfordringer både her og der. Så brøt taket på Asdal Skole sammen, og da har vi både gjennomført det planlagte håndverkstreffet hos Industrisøm den 30 januar, men vi har også satt opp en rekke datoer fremover.

Utveksle kunnskap og formidle historie

Vi har fokusert på arbeid med skinnveske basert på funn, den 30. januar og 3. februar. Det har vært et flott samarbeide om å lage seg skinnvesker, og Industrisøm og Agder Vikinglag har begge sponset med mange kilo med lær og skinn til dette formålet for medlemmene. Vi har også startet med å utveksle kunnskap og erfaringer med ulltekstiler til klær og telt…

Åpent for deg også!

Flere datoer vil du finne på linken nedenfor. Linken fører deg til arrangementene på Facebook, der du kan melde din interesse og dermed bli oppdatert underveis. Lokalet disponeres vederlagsfritt her hos Industrisøm AS. Velkommen til alle medlemmer av Agder Vikinglag! Også velkommen til deg som er interessert, og ønsker å få vite mer om vikinglaget, håndverksplassen eller butikken.

Klikk her for mer informasjon om dette og flere arrangementer

Butikken er åpen for deg også!

Butikken holder langåpent disse dagene, og butikken er åpen for alle våre kunder. Dermed kan alle som har interesse for håndverkerket hilse på og se seg rundt.