Norsk nettbutikk

Frakt fra 59.-

Om oss

Industrisøm AS – Spesialsøm og ekte skaperglede i Arendal

Link til Kart

Link til Industrisøm på Google

Industrisøm AS – Produksjon & Verksted

Verkstedet utfører oppdrag innen møbeltapetsering, industritapetsering og industrisøm til privat og næringsdrift. Verkstedet utfører kalesjereperasjoner og produserer båtputer for lokale kunder på Sørlandet og over hele landet. Puter, madrasser og overmadrasser på spesialmål er Industrisøm AS spesielt gode på. Her produseres det til hus, hytte, bil, bobil og båt. Her er store variasjoner i oppdragstyper og størrelser.
For å danne et bilde av mulighetene, er det noen eksempler på opprag Industrisøm AS her:
En liten og lekker pyntepute til godstolen din, eller 200 puter til en istitusjon.
Vi har levert 3000 halsbånd for GPS til kuer, og 3000 smittevernsfrakker til sykehuset.
En 100 år gammel stol fra oldemor som bare må restaureres likest mulig originalen med ullstoff, det kan våre dyktige håndverkere ordne.
Har du 200 behandlingsbenker som bare må tåle sterk spritvask, urin og blod så trekker vi om disse for deg med den beste tekstilen til deg.
Hos Industrisøm AS finner du flere tusen tekstilprøver.

Skreddersøm og industrisøm går hånd i hånd hos Industrisøm AS.

Industrisøm AS – Butikk & Nettbutikk

Butikken har mange inspirenrende produkter, tekstiler og verktøy. Nedenfor følger et lite glimt med eksempler på produkter til ulike formål.

Båt, bil, caravan, MC og utendørs

Mange som fikser båten og hagestuen klar for sommersessongen finner inspirasjon og hjelp i butikken. Noen vil reparere eller lage nye ting selv, og andre ønsker at Industrisøm AS skal reparere eller produsere nytt til sessongen. I butikken finner du Sørlandets største utvalg av tekstiler for ute og inne, skumplast, glidelås, borrelås, trykknapper, maljer, verktøy og mye mer til dette arbeidet. Om glidelåsen skal være 40cm, 4 meter eller 100 meter lang, så kan du finne den her i butikken. Her er det mye gøy for “store og små”

Møbeltapetsering og interiørsøm

Industrisøm har Sørlandets største utvalg av tekstiler, materiell og verktøy til møbeltapetsering.

Lær, skinn, pels og knivmaking

Skinnhjørnet hos Industrisøm AS har Sørlandets største utvalg av lær, skinn, pels og verktøy til hobby og håndverk. Lær er kraftig og ofte stivere, møbelskinn er større og mer smidig. Alt finner du her.

Det var en gang

Det startet i en garasje, med produksjon av vesker i lær og skinn som ble solgt lokal i Arendal, samt båtputer og reparasjoner. Dette utviklet seg til et AS med flere ansatte, og på 80-tallet drev vi med hesteutstyr, lær & skinnvarer, båtputer og industritapetsering. Men hvorfor er det egentlig en sjøhest i logoen? Sjøhesten viste den gang aspekt innen hest og seletøy, kombinert med det maritime i båtbransjen, og navnet Industrisøm forteller om type sømtjenester. Avdelingen med hesteutstyr ble senere solgt, men lær og skinnprodukter, samt det maritime med tjenester til båtbransen har fulgt Industrisøm AS hele veien videre.
Firmaet har alltid vært en solid bedrift og i dag er firmaet eid av Geir Tore Carlsen som som kjøpte firmaet i 2017. Geir er pådriver for at Industrisøm som verksted leverer høy kvalitet og god service, og at butikk og nettbutikk leverer varer raskt og til en markedsriktig og konkuransedyktig pris. Det viktigste personlige engasjementet fra Geir er å å skape en trygg  og trivelig arbeidsplass for gode kolleger. Dette har bidratt til ny inspirasjon og en utvidelse av produksjon og butikk i 2020. Nettbutikken www.industrisøm.no ble også startet i 2020 og kunne allerede i 2021 gi en helt ny stilling og medarbeider.
Firmaet lever av og for fornøyde kunder. Vi får gode tilbakemeldinger og positiv omtale på det arbeidet vi leverer. Vår yrkesstolthet skal vises i arbeidet vi leverer.

Ansatte

Geir Tore

Geir Tore

Kathrine

Kathrine

Gjermund

Gjermund

Andreas

Andreas

Francesca

Francesca

Day

Day

Jeanette

Jeanette