Bedriftsmarkedet

Involverer behovet deres produkter som trenger sømarbeid,
er Industrisøm rette aktøren.

Vi utfører hovedsakelig omtrekking, søm og omsøm av ulike produkter, samt hjelper til med spesialtilpassede prosjekter og produkter.

Våre kjerneverdier er kvalitet, service og kompetanse, og står sterkt i alle ledd, fra første kontakt med kunden til levering av ferdig produkt.

Vi kan komme på befaring, ta mål, vise frem tekstilprøver samt gi pristilbud med alternative løsninger om det er mulig, og levere produktene skreddersydd til deres behov.

Vi har levert mange løsninger til hoteller, restauranter, cafeer, legekontorer, sykehus, kulturhus, lekeland, båtleverandører og mange andre bedrifter. De to største bransjene vi henvender oss til er Hotell- og restaurant bransjen samt helsesektoren.

Hotell- og restaurantbransjen

Vi trekker om innredninger i barer, restauranter, resepsjoner, samt utfører reparasjoner og vedlikehold der det er behov.

Vi tilpasser også løsninger til ny-innredninger og om-innredninger i samarbeid med møbelsnekker.

Helsesektoren

Vi har stort utvalg av tekstiler og kunstskinn som passer spesielt godt for offentlige arenaer.

Vi har for eksempel kunstlæret «Illusion», som er vanntett og lysekte, resistent mot blod og urin. Det er flammehemmende, veldig slitesterk, miljøsertifisert, samt lett å rengjøre med 70 % alkoholrengjøring.

Vi kan levere raskt på omtrekking av benker/utstyr til legekontorer, sykehus, fysioterapeuter mv. Vi vet at det betyr mye at ha utstyret deres i bruk hver dag, derfor er det mulig å avtale et konkret tidspunkt for omtrekking, så kan dere få tilbake utstyret til driften raskt.   

Kontakt oss for et uforpliktende samtale om løsninger og prisoverslag.

Industrisøm AS har eget verksted

 

Vi trekker om alt av møbler og andre diverse ting med stoff. Ta kontakt for å høre med oss om hva vi kan hjelpe nettopp dere med