Norsk nettbutikk

Frakt fra 79.-

Putefolie 120cm – Silkefilm for montering av skumputer 20kg rull

kr6,490.00

Tynn plastfolie på 9 µm (0,009mm) tykkelse, produsert av polyetenplast. Plasten brukes f.eks. i kombinasjon med en vakummaskin for å suge luften ut av møbelputer slik at det blir enklere å få på nytt møbetrekk.

Folien leveres på ruller med ca 20-30 kg/rull. (20 kg tilsvarer ca 2000meter i denne bredden)

**Beskrivelse**
*Cushion Wrap Silk Film*, også kjent som *EZ Film*, er en lydløs plastikkfilm som er silkemyk som gjør det enklere å installere puteskum i et stofftrekk. Pakk silkefilmen rundt puteskummet og skyv det inn i stofftrekket. Denne silkefilmen for puter er spesielt formulert for å være lydløs under dekorative eller kontraktstoffer, og den fungerer også som en fuktighetsbarriere for utendørsputer.

Bruk *Cushion Wrap Silk Film* sammen med en støvsuger for å krympe puteskummet med opptil 70% før det settes inn i stofftrekket. Dette gjør det enda enklere å installere skummet og sikrer at det fyller puten jevnt – helt inn i hjørnene.

**Bruksanvisning:**
1. Dekk og legg *Cushion Wrap Silk Film* løst rundt skummet.
2. Sett en støvsugerslange inn i den åpne enden av filmen direkte på skummet og slå på støvsugeren.
3. Støvsugerens sugekraft vil komprimere silkefilmen over skummet og krympe det.
4. Slå av støvsugeren, og skummet vil sakte utvide seg til sin opprinnelige størrelse.

**Vær oppmerksom på:**
*Cushion Wrap Silk Film* bør ikke bli liggende på *Dry Fast*-skum. Denne typen skum er ment å bli vått og tørke raskt etter design. Den kan brukes til å krympe *Dry Fast* eller *DryFeel* spesialskum slik at det passer i et trekk, men den bør fjernes umiddelbart etter innsetting. Andre typer skum kan suge opp vann som en svamp og kan ta uker å tørke ut hvis de ikke beskyttes med *Cushion Wrap Silk Film*¹.

Estimert leveringstid: 7 dager
Produktnummer: 104962 Kategorier: , ,