Norsk nettbutikk

Frakt fra 59.-

Latex til sminke

av | okt 20, 2023 | DIY | 0 kommentarer

Ta sminken til neste nivå som de profesjonelle sminkører. Med ekte latex, naturprodukt, kan du lage ulike effekter, som sår, arr, og andre tredimensjonale detaljer som ser skikkelig ekte ut! Latex brukes i teater og filmproduksjon.  

Slik bruker du Latex: 

  1. Forberedelse: Start med å rense og tørke området der du vil bruke latex. Det er viktig at huden er ren. 

  2. Latexapplikasjon: Bruk en pensel eller svamp til å påføre et tynt lag med latex på området du vil jobbe med. La det tørke i noen minutter før neste steg. 

  3. Flere lag: For å skape en tykkere effekt, gjentar du prosessen ved å påføre flere lag med latex. La hvert lag tørke før du legger til et nytt lag.

   TIPS: Du kan bygge på med et lag tynt tørkepapir som du dekker med latex for å bygge opp en struktur.

  4. Forming: Når latexen har tørket litt, kan du begynne å forme det etter behov. Du kan lage folder, rynker eller bulker ved å manipulere latexen mens den ennå er fuktig.

  5. Farging: Når du er fornøyd med formen, kan du begynne å farge latexen. Du kan bruke sminkeprodukter som foundation, concealer, øyenskygge og annen sminke for å matche latexen med din egen hudfarge.

  6. Detaljer: Legg til detaljer etter behov, for eksempel blod eller annen sminke som passer til effekten du ønsker.

  7. Sminkefjerning: Når du er ferdig med effekten, kan du bruke sminkefjerner for å forsiktig fjerne sminke og latex fra huden.

   NB: Merk at latex kan i noen tilfeller irritere huden. Utfør en test på et lite område på huden med latex før du påfører på større områder. Vær også nøye med å unngå øyne, munn og andre sensitive områder.

Våre Latex produkter: