Norsk nettbutikk

Frakt fra 59.-

Benkeputer

Vi trekker benkeputer fagmessig og vi kan levere i mange slags størrelser og til alle typer behov.

Hva enten det er til spisebenken på kjøkkenet, en hyggekrok i gangen, en plassbygd sofa eller spiseplassen på hytta, passer benkeputen godt inn.

Benkeputer kan også leveres med fast feste på treverk.

Vi lager benkeputer og puter til utebruk, med tekstiler som tåler både sol og et regnskyll.

Mulighetene er mange til å få fornyet putene sine med gode kvalitetstekstiler eller møbelskinn.

Polstringen er naturligvis også av høy kvalitet og lages for å vare i mange år. Vi skreddersyr etter kundens konkrete mål eller etter maler. Vi leverer også ryggputer, både skrå og rette ryggputer, som kan fullende sittekomforten på benken.

 

Det eneste vi trenger for å kunne lage en pute som passer til et spesielt behov er målene på puten; lengde, bredde og høyde. Våre flinke butikkansatte guider deg igjennom prosessen med valg av skum/polstring og tekstil/møbelhud. Skal det være funksjonelt eller se eksklusivt ut, eller kanskje begge deler?

Vi kjøper inn kvalitets møbeltekstiler som vi selger til «outlet» priser og hjelper gjerne med å finne en tekstil fra lager, som passer til din benkepute.

Ønsker du et helt spesielt design/funksjon på benkeputen, har vi veldig mange bestillings-tekstiler fra blant andre Innvik / Sellgren, Gudbrandsdalens Uldvare, Designers Guild, Ralph Lauren, Sanderson, Mulberrry, Nevotex og Fjord Fabrics.

Dersom du har lyst til å lage en benkepute selv, selger vi alt av materiell du trenger for å gjøre jobben selv, fra skum og polstring til sterk tråd, glidelås og tekstil.

Kontakt oss for et uforpliktende samtale om løsninger og prisoverslag.

Industrisøm AS har eget verksted

 

Vi trekker om alt av møbler og andre diverse ting med stoff. Ta kontakt for å høre med oss om hva vi kan hjelpe nettopp dere med