kr1,490
Meget spesiell håndlaget og eksklusiv kokkekniv. Kniven er lett med et tynt og sylskarpt knivblad. Knivbladet er Japansk designet til å være et svært godt verktøy på kjøkkenet, og denne kombinasjonen av skaft og knivblad har resultert i en fantastisk god og velbalansert kokkekniv.
SKAFT: Stabelisert tre og resin
KNIVSTÅL VG10 knivstål med 67-lags damask
Vedlikehold:
Denne kniven vaskes for hånd. Så enkelt.
For å holde kniven skarp, anbefaler vi et lærstykke og slipepasta. 103758 Slipepakke Tyri Trehåndtak m lærstropp + 2x Slipepasta
Unngå å skjære i bein, da dette kan skade den sylskarpe kniveggen.
Vekt | 0.500 kg |
---|---|
Dimensjoner | 40.000 × 7.000 × 4.000 cm |
Gavekategori |
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.