Norsk nettbutikk

Frakt fra 59.-

Møbeltapetsering

Møbeltapetsering er et gammelt håndverk, som vi har tatt vare på hos Industrisøm.

Møbeltapetsering er et gammelt håndverk, som vi har tatt vare på hos Industrisøm.

Møbeltapetsering er ekte håndverk og gjenbruk, og holder i mange nye år.

Det er ofte et tidkrevende arbeid, men også spennende å bygge opp møbelskrog med bæreunderlag, fjærer og stopping som skal bindes sammen og sørge for en god sittekomfort.

Når møbelet er omtrukket, gjøres finishen med enten pyntebånd, snorer eller pyntenagler. Alt etter hva som passer til møbelet og i samarbeid med kunden.

Våre dyktige møbeltapetserere har god kompetanse og setter en ære i å levere kvalitet hver gang og i minste detalj. Våre verdier; kvalitet, service og kompetanse står sterkt i alle ledd, fra første kontakt med kunden til levering av ferdig produkt. 

Ved å trekke om og få en oppussing av møbelet ditt, tar du vare på gamle minner, samtidig som hjemmet faktisk blir litt fornyet.

Mange møbler har en del eldre treverk hvor du gjerne på forhånd kan pusse (matte) lett ned og lakke opp i noe mørkere farge, og som vil fremstå som nytt. En del fargehandlere har gjerne engelske møbellakk-typer som er lette å påføre.

Ta gjerne kontakt med oss

Mere moderne kvalitets-møbler har blitt populære å re-designe og trekke om, som f.eks. Hødnebø sofaer og stoler. Vi har lang erfaring og god med disse flotte møblene.

Spisestuestoler, kjøkken-benker o.l. er mere enkle restaureringer. Her fornyer vi polstringen med kvalitetsskum og vatt, og lager nytt trekk med ønsket tekstil eller møbelskinn/kunstskinn, alt etter kundens ønsker og rommet det skal passe i. Fornying av f.eks. stol-trekk gir et nytt friskt inntrykk i hjemmet ditt.

NB! Dersom du liker å trekke om selv, eller har lyst til å prøve deg på det, gir vi gjerne litt veiledning, og vi selger alt av nødvendig møbel-materiell og tapetser-verktøy du kan trenge.

Vi har fjærer, bånd, jutestrie, stifte-verktøyer, pyntebånd, møbeltekstiler og møbelhuder.

Rådene fra oss får du selvfølgelig gratis.